Letnje putovanje – Top 5 aplikacija za lepsi odmor

top 5 aplikacija za lepši odmor

Putovanje u inostranstvo može biti izazov zbog mnogih aspekata koji su jedinstveni za region sveta u koji putujete. Ponekad ne možemo držati sve informacije u glavi, ali je zato tu tehnologija da nam pomogne! Predstavljamo vam 5 aplikacija koje će pomoći da se opustite na odmoru i pustite da vaš pametni uređaj uradi težak posao umesto vas!


City Mapper

city mapper app

Dostupan je u velikim gradovima širom Evrope, Azije i Severne Amerike. Ova aplikacija pruža tačne i pouzdane rute što je odlično za dane odmora kada ne želite da se zamarate gužvama u nepoznatom gradu. Nudi vam različite opcije kako doći od tačke A do tačke B, uzimajući u obzir vreme, gužvu u gradu, kao i željeno prevozno sredstvo.

Valuta+

valuta app

Aplikacija je neverovatno laka za korišćenje i omogućava vam da na tačan i brz način konvertujete jednu valutu u drugu. Takođe, možete označiti i  svoje valute koje najviše koristite kako biste izbegli “skrolovanje” kroz celokupnu listu. Takođe radi i van mreže, što je korisno ako ste u novom gradu, bez interneta.

GetYourGuide

get your guide app

Putovanje nije samo naći smeštaj i prevoz, već podrazumeva i stečena iskustva. Osim ako ne želite da provedete čitav odmor u ležaljci ispijajući omiljeno piće, GetYourGuide vam omogućava da rezervišete obilaske grada kako biste na najbolji način upoznali novu destinaciju.

AppleWallet/Google Pay

apple wallet

Pretvorite svoj telefon u digitalni novčanik u kojem možete nositi sve svoje kreditne kartice, karte, pa čak i rezervacije hotela! Aplikacija je laka i  jednostavna za korišćenje, i što je najbitnije – ne morate brinuti da li će vaša dokumenta biti izgubljena, dovoljno je samo da imate telefon kraj sebe!

Croissant

croissant app

Na odmoru ste ali je ipak iskrsao neki posao (nije li tako uvek? ) i sada tragate za mirnim mestom za rad a da nije vaša hotelska soba? Aplikacija Croissant će vam pomoći da nađete širok spektar coworking prostorija i sala za sastanke širom sveta kojima se može pristupiti sa samo jednom članarinom.

Za još DIB Travel letnjih saveta posetite naš blog post o uvek nezgodnoj temi “Kako sprečiti gužvanje odeće” .

Subscribe to our Newsletter

Get updates and learn from the best

Latest stories