KAKO VAM DIB TRAVEL PORTAL MOŽE POMOĆI

Poslovno putovanje postaje jednostavno

DIB Travel vam pruža najbolje iskustvo putovanja na tržištu, uz vodeću digitalnu platformu i personalizovanu podršku.

Brza i laka implementacija

Budite spremni za tili čas uz našu nagrađivanu platformu koja radi na principu klauda.

Vaši zaposleni to zaslužuju

Koristeći DIB Travel Portal vaš tim uštedeće do 80% vremena u odnosu na vreme koje se potroši korišćenjem tradicionalnih alternativa.

Imajte kontrolu nad troškovima putovanja

  • Jednostavno podešavanje naše platforme sa vašim mestima troška i “Travel Policy”. Opustite se i gledajte kako se Vaša ušteda povećava.
  • Brza i laka implementacija. Budite spremni za tili čas uz našu nagrađivanu platformu koja radi na principu klauda.
  • Uz vrhunsku Analitiku i Izveštavanje možete imati potpunu kontrolu troškova i porediti stvarne troškove u odnosu na planirani budžet.

Ušteda za Vas je naš cilj

Mi pregovaramo za vas

Sa unapred dogovorenim cenama i velikim izborom hotela, letova i svih ostalih vrsta prevoza nećete morati da potrošite ni minut svog dragocenog vremena tražeći druge opcije.

Ušteda vremena

Sa svim Vašim putovanjima dodatih u jednu korpu za kupovinu, skratićete vreme utrošeno za rezervisanje i nećete imati više glavobolje oko pravdanja troškova kada koristite našu inovativnu platformu.

Pojednostavljena organizacija putovanja

  • Brzo i lako možete dodavati, kao i isključivati zaposlene sa DIB platforme. Korišćenjem grupa, svaka organizaciona promena automatski će ažurirati Vaš „Travel Policy“ i Vaše profile za fakturisanje.
  • Podesite Vaše „Travel Policy“ i procese odobravanja istih i brzo i kontrolisano vršite rezervacije
  • Naš iskusni tim za rezervaciju grupa će odgovoriti na sve Vaše zahteve koji se odnose na grupna putovanja, događaje i konferencije.

Super buking!

  • Najbolje iskustvo rezervacije za Vaše kolege i Vas, prosečno vreme rezervacije ispod 4 min. Zaboravite sve račune (pobrinućemo se za to).
  • Dodajte svoje programe lojalnosti i skupljajte bodove za sve letove i odabrane hotele.
  • Dozvolite da Vam pomognemo da vodite evidenciju o Vašim putnicima i obezbedićemo Vam lak način da do njih dođete ukoliko je potrebno. Razmišljajte o bezbednosti na prvom mestu.