UŽIVAJTE U POSLOVNOM PUTOVANJU

Zašto bi prihvatali rešenja za poslovna putovanja koja nikada ne bismo koristili privatno?

Verujemo u vrhunsku platformu za upravljanje putovanjima u kombinaciji sa timom brižnih profesionalaca koji pružaju najbolju podršku u ovom poslu. Iskustvo putovanja bez uobičajene gnjavaže čini da naši klijenti budu zadovoljni, zbog čega se mnogi od njih odlučuju da koriste DIB i za svoja privatna putovanja.

Inovacija u srcu

U DIB-u preispitujemo način na koji svakodnevno radi turistička industrija, uključujući i nas same. Servis, procesi i tehnologija postoje sa jednom svrhom – da pojednostave i stvore vrednost za vas. Mi pozdravljamo korišćenje tehnologije u svemu što radimo –  AI, Big Data i Korisničko iskustvo smatramo našim najboljim prijateljima.

Kako je sve počelo

Naši osnivači sreli su se tokom putovanja 2015. godine, umorni od korišćenja starih, sporih, skupih i staromodnih turističkih agencija sa lošim korisničkim uslugama. Uz prazan papir, oštre olovke i duboko razumevanje za tehnologiju i uslugu stvorili smo nešto novo – preispitujući zastarele strukture učinili smo poslovna putovanja prijatnim! DIB Travel stavlja švedsku inovaciju i srpsko znanje putovanja na globalnu mapu.

Osnovne vrednosti DIB Travel-a

U svakodnevnom radu neprestano izazivamo sami sebe i težimo da budemo istinski EPICC.