DIB Travel

Uživajte u poslovnom putovanju

Rezervišite digitalno i putujte - pomoću DIB-ovog korisničkog portala za putovanje štedite vreme, smanjujete troškove i dobijate potpunu kontrolu nad troškovima vašeg poslovnog putovanja. PROBNI PERIOD zakaži sastanak

Ušteda troškova: do 80%!

Jednostavna digitalna platforma za biznis putovanja koja štedi troškove i optimizuje procese putovanja zahvaljujući analitici u stvarnom vremenu.

Pogledaj našu stranicu sa cenama

Ušteda vremena: do 64%!

Povećajte svoju produktivnost! Zahvaljujući vrhunskom korisničkom iskustvu proces rezervacije je jednostavan a sve usluge organizacije putovanja nalaze se na jednom mestu.

Plug and play

DIB Travel vam pruža naprednu tehnološku platformu uz mogućnost brze i adaptabilne integracije. Uz visoku stopu usvajanja, dobijate mogućnost pregovaranja o korporativnim cenama!

0 računa

Svi putni troškovi na jednom mestu. Uz samo dve fakture u toku meseca, olakšavate posao putnika i finansijskog sektora.

Moćno rešenje za poslovna putovanja

DIB Travel  pruža mogućnost Vašem zaposlenima da lako rezervišu poslovna putovanja i to bez računa, Vašem  menadžeru, koji obavlja organizaciju putovanja, da implementira i održava programe putovanja širom sveta dok vašem finansijskom sektoru pruža uvid u putne troškove, obrasce i analitiku.

Asistencija iskusnih turističkih agenata

Fantastična, inovativna platforma rešava mnoge vaše potrebe. Znati da je jedan od naših iskusnih turističkih agenata uvek tu za Vas je – savršeno.

Grupna putovanja, sastanci i događaji

DIB Travel ima jedinstveni alat, na globalnom nivou, za digitalno i efikasno traženje ponuda od dobavljača za sve što vam je potrebno za Vaš sastanak, grupna putovanja ili događaj. Pozovite nekog od naših menadžera da Vam pomogne – sve ovo uključeno je u Vaš paket.

Povećajte stopu usvajanja

Pametan i jednostavan proces rezervisanja  putovanja sprečava gubljenje vremena na pretragu, rezervacije, plaćanje i račune.

 

Šta putnici kažu o nama

94%
Sjajno rešenje
Ocena putnika na DIB Travel portalu
96%
Posvećenosti putnoj podršci
Anketa o zadovoljstvu klijenata
100%
Preporuke na društvenim mrežama
Pročitajte utiske klijenata na Facebook-u

Šta klijenti kažu o nama

 • “DIB tim svojim profesionalnim pristupom konstantno doprinosi uštedi našeg vremena.”

  Felicia
  Aspia
 • “Uvek na usluzi, dostupni u svakom trenutku.”

  Julia
  Luleå Basket
 • “Zahvaljujući DIB-u, skratili smo proceduru i poboljšali efikasnost kada je u pitanju organizacija službenih putovanja.”

  Milica
  InterVenture
 • “Brza usluga i dostupnost DIB-ovih agenata, čak i nakon radnog vremena je ono što je za nas esencijalno.”

  Mattias
  Švedska Biatlon Asocijacija