90% Stope usvajanja

DIB Travel pruža platformu za upravljanje i merenje putovanja visokih performansi u okviru Vaše kompanije, i to na dohvat ruke.

80% uštede vremena

Uz jednostavno rezervisanje, plaćanje, fakturisanje i veliku količinu usluga u ponudi, činimo da rezervisanje postane lako i brzo kao i organizacija svakog koraka putovanja.

64% uštede na troškovima

Uštedite novac na smanjenim troškovima usluga i celokupnom procesu. Kontrola troškova i analitika stavlja Vas u poziciju u kojoj Vaše korporativno putovanje postaje uživanje, umesto muke.

0 računa

Svi troškovi kompanije prikupljeni su na jednoj, zbirnoj fakturi što pojednostavljuje život i putniku i sektoru finansija. Nema više plaćanja na licu mesta – stigla su srećnija vremena – bez gomile računa i priznanica.

100% inovativno

Sve funkcije i ekspertize na polju putovanja koje su Vama, kao poslovnom lideru ili putniku neophodne od sada imate na JEDNOM mestu.

1 minut za implementaciju

DIB aplikacija je drugačija od svega na šta ste navikli. Samo kreirajte profil, pozovite svoje zaposlene putem aplikacije i krenite na put.

Moćno rešenje za poslovna putovanja

DIB Travel  pruža mogućnost Vašem zaposlenima da lako rezervišu poslovna putovanja i to bez računa, Vašem  menadžeru, koji obavlja organizaciju putovanja, da implementira i održava programe putovanja širom sveta dok vašem finansijskom sektoru pruža uvid u putne troškove, obrasce i analitiku.

Asistencija iskusnih turističkih agenata

Fantastična, inovativna platforma rešava mnoge vaše potrebe. Znati da je jedan od naših iskusnih turističkih agenata uvek tu za Vas je – savršeno.

Grupna putovanja, sastanci i događaji

DIB Travel ima jedinstveni alat, na globalnom nivou, za digitalno i efikasno traženje ponuda od dobavljača za sve što vam je potrebno za Vaš sastanak, grupna putovanja ili događaj. Pozovite nekog od naših menadžera da Vam pomogne – sve ovo uključeno je u Vaš paket.

Povećajte stopu usvajanja

Pametan i jednostavan proces rezervisanja  putovanja sprečava gubljenje vremena na pretragu, rezervacije, plaćanje i račune.

 

Šta putnici kažu o nama

94%
Sjajno rešenje
Ocena putnika na DIB Travel portalu
96%
Posvećenosti putnoj podršci
Anketa o zadovoljstvu klijenata
100%
Preporuke na društvenim mrežama
Pročitajte utiske klijenata na Facebook-u

Šta klijenti kažu o nama

  • „Zahvaljujući DIB-u, uštedeo sam vreme i novac. Konačno mogu da rezervišem hotel, a da ne trošim beskrajno vreme na listanje po veb lokacijama hotela, upoređujući ponude a znam da ću uvek dobiti najbolje cene.”

    Alexander Moshovitis
    Dubai
  • „DIB omogućava korišćenje neprodatih hotelskih soba koje bi inače ostale prazne. To mi daje mogućnost da otkrijem nove hotele.“

    Isabelle Wallin
    Kopenhagen