Letnje putovanje – Kako spreciti guzvanje odece?

Zamislite da na svom dugoočekivanom letnjem putovanju otvorite kofer i vidite hrpu izgužvane odeće. Prava noćna mora, zar ne? U ovom članku sa vama delimo par saveta koji će vam pomoći da izbegnete gužvanje vaše odeće tokom putovan

Preklapanje

preklapanje odeće

Umotajte delikatnije odevne predmete u druge komade odeće koji se manje gužvaju. Na ovaj način delikatnija odeća se manje trlja sa drugim odevnim predmetima i samim tim postižemo da se manje gužva.

Urolajte svoju odeću

rolanje odeće

Pantolone urolajte od struka na dole, bluze presavijte jednom pa ih zatim urolajte odozgo na dole. Ovo je jedan od najstarijih i verovatno najefektivnijih trikova!

Kese za hemijsko čišćenje

kese za odeću

Držite svoju odeću u kesama za hemijsko čišćenje nakon peglanja. Sve što treba da uradite je da odeću u kesama ravno položite u putni kofer. Možda će biti potrebno prilagođavanje u zavisnosti od veličine kofera i kesa.

Papirne maramice

kese

Između složenih odevnih predmeta raširite papirne maramice ili plastične kese. Ovom metodom se smanjuje trenje, a samim tim i gužvanje odeće.

Nabavite zaštitnu navlaku za svoju odeću

navlaka za odelo

Mnogi avioni imaju kuke u prednjem delu, i tu možete okačiti svoju odeću u navlaci. Na ovaj način delite svoju poslovnu odeću od ostale odeće, i sprečava se gužvanje.

Za još DIB Travel letnjih saveta posetite naš blog post o top 5 aplikacija koje vam mogu pomoći tokom sledećeg putovanja.

Subscribe to our Newsletter

Get updates and learn from the best

Latest stories